VÄLKOMMEN TILL GALICIEN

Upptäck Gröna Skönheter och Pilgrimsvägen med Oss

Vi är stolta över att presentera Isabel Lopez som vår DMC Galicia-representant i Sverige. Hennes passion för Galicien och starka band till regionen gör henne till den perfekta guiden för att ta med dig på en oförglömlig resa till denna fascinerande destination.

Född i A Coruña, en stad nära Atlanten och havet, uttrycker hon det så här: “Det är svårt att beskriva den speciella känslan av att vara omgiven av havets brus och känna havsbrisen mot mitt ansikte. Det är som om mitt hjärta är förankrat vid havet, och dess frånvaro här i Sverige påminner mig ständigt om den otroliga skönheten och frid som det ger. Så när jag tänker på mitt älskade Galicien är det ofta havet och dess närvaro som först kommer upp i mina tankar.”

OM GALICIEN

Vårt mål på DMC Galicia är att guida dig genom denna magiska region längs Spaniens nordvästra kust.

Med våra erfarna researrangörer och Isabels hjälp tar vi dig med på en resa genom gröna kullar, slingrande floder och orörda stränder med gyllene sand.

Vi vill att du ska uppleva den speciella energi som Galiciens mark utstrålar och skapa minnen som varar för evigt.

MATEN

En resa till Galicien handlar inte bara om landskapet utan också om dess enastående matkultur.

Med Isabel som din guide får du smaka på Galiciens kända utsöktheter, från färska skaldjur och fiskar som havskrabba och polpo á feira till de läckraste jordbaserade produkterna som ostar och det berömda majsbrödet.

Vi garanterar att smakupplevelserna kommer att vara lika minnesvärda som landskapet.

LIVVSTIL

Isabel delar med sig av Galiciens livsstil, där avslappning, vänskap och familj är högt värderade. Här värdesätter man de enkla glädjerna i livet, som en promenad på stranden vid solnedgången eller en måltid under bar himmel med ett glas gott vin. Det är denna unika livsfilosofi som gör Galicien till en plats där du kan koppla av och verkligen njuta av varje ögonblick.

Med DMC Galicia som din guide kan du vara säker på att uppleva Galicien på det mest autentiska sättet. Vi har specialiserat oss på att arrangera exklusiva gruppresor och företagsevenemang i regionen sedan 2007. Isabel är din direkta koppling till oss här i Sverige, och tillsammans kommer vi att öppna dörrarna till Galiciens skatter.

ST. JABOS PILGRIMSVAG

Tack vare DMC Galicien, ett företag som ägnar sig åt att främja turismen i regionen, kan jag lyckligtvis dela min kärlek till Galicien även här i Sverige.

Med deras stöd kan jag visa svenskarna skönheten i mitt hemland och uppmuntra dem att besöka det.

Från kulturella evenemang och vandringsleder till genuina gastronomiska upplevelser, erbjuder Galicien något för alla smaker.

Så kära svenska vänner, jag bjuder in er att upptäcka Gröna Galicien, att förlora er i dess hav, smaka på dess utsökta mat, förundras över dess landskap och njuta av det goda livet som präglar denna charmiga region.

För mer information och för att boka din resa till Galicien, vänligen kontakta:

Vi ser fram emot att dela Galiciens skönhet och rikedomar med dig. Välkommen till Galicien – en plats för äventyr, njutning och själslig förnyelse.